page contents

За Нас

Кои сме ние?

Пандея ООД е на пазара от 2002г. с основна дейност – внос и търговия с домашни потреби, кухненски аксесоари, стоки за бита, сувенири, подаръци и сезонни стоки. Предлагаме над 3000 артикула, като при всеки внос се стараем да имаме нови интересни стоки, с които да заинтригуваме клиентите ни. През 2012г. фирмата ни се сдоби със собствена база с шоурум в гр. Пловдив. При нас работят амбициозни млади хора, които с удоволствие биха ви помогнали при избора на продукти за вашите магазини.

Какво правим?

Дългогодишното ни партньорство с фабрики в Китай ни дава възможност стоките, които предлагаме да са актуални и с гарантирано ниски цени на пазара. Години на ред ние успешно си партнираме с големи търговски вериги на територията на България – Фантастико, Булмаг, Триумф, Арена, Енди маркет, Лекси и др., където освен с редовните зареждания участваме успешно и в седмичните им промоции за брошура. Наши стоки се предлагат и чрез онлайн платформите: Emag.bg и Zadomo.bg.

Какво предлагаме?

Разполагаме със собствен транспорт на територията на страната. Дистрибутори в Южна България, който се грижат клиентите ни редовно да получават нови стоки. Стараем се да бъдат добре опаковани, етикирани с баркод и всички необходими атрибути за продажба. Работим със система EDI за обмен на документи.

Защо да изберете нас

Нашите постижения

icon
16
Години в бизнеса
icon
3546
Доволни клиенти
icon
274
Фирми партньори